Украйна е изпратила военнослужещите си към Керченския мост с надеждата, че те

...
Украйна е изпратила военнослужещите си към Керченския мост с надеждата, че те
Коментари Харесай

Путин: Украйна изпрати военнослужещите си към Керченския мост с надеждата, че те ще загинат

Украйна е изпратила военнослужещите си към Керченския мост с вярата, че те ще загинат. Това съобщи президентът на Руската федерация Владимир Путин в границите на обичайна годишна конференция, посветена на свършеното през годината. На събитието участват близо 1700 публицисти от Русия и още няколко страни.

Той дефинира случая като „ провокация “ от страна на ръководещите в Киев и по-специално от страна на президента на Украйна Петро Порошенко.

„ Провокациите постоянно са неприятно нещо, предопределено да задълбочи обстановката, несъмнено, те имат избори, належащо да бъдат нараснали рейтингите на настоящето държавно управление. Това е в ущърб на ползите на народа. Рейтингът на Петър Олексеевич (т.е. Петро Порошенко) се усъвършенства: той се реалокира от пето на второ място. Изпълни задачата си за сметка на ползите на страната“, разяснява Путин.

„Украйна остава наш значим търговски сътрудник. Оборотът в търговията през настоящата година е повишен. Но до момента в който на власт в Киев се намират русофоби, тази ненормална обстановка ще продължава, без значение кой ръководи в Кремъл“, съобщи съветският президент.

 danail-ladzhev

По отношение на стопанската система президентът съобщи, чв Русия би трябвало да стане петата по мощ стопанска система в света. По думите му, от 2021 година държавното управление възнамерява растеж от три % в стопанската система. „ Може да има съмнения, само че най-важното е да влезем в друга икономическа стопанска система “, разясни Путин.

Реставрацията на социализма е невъзможна, отговори той на журналистически въпрос. Възможна е реставрацията на някои обществени детайли, само че това е обвързвано с реализирането на разноски, които надвишават от приходите, добави той.

Свидетели сме на разпадането на интернационалната система за въздържане на въоръженията, предизвести съветският президент.  Путин напомни за решението на Съединени американски щати да се изтеглят от Договора за ракети със междинен и дребен обхват (ДРСМО), което принуждава Москва да усъвършенства оръжията си. В резултат Русия завоюва преимущество, само че е за поддържане на паритет, акцентира още водачът на Кремъл.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР